ACTIVITATS I SORTIDES 2011

Al Turó de Collformic, amb els arbres.1 de desembre

  • Xerrada peripatètica a l'entorn del turó de Collformic, al Parc Natural del Montseny. La ruta prevista no es va poder completar ja que la meitat del recorregut estava tallat per la batuda del senglar. Malgrat el handicaps inicials, es va dur a terme l'activitat amb una valoració bastant positiva de la majoria d'assistents.

 

  • Observació de l'entorn, parlem sobre les propietats energètiques dels arbres del lloc, exercicis pràctics i meditació final van ser els ingredients amenitzadors d'aquesta trobada. 

Associació Pla de la Calma

Durant el 2011 vaig poder impartir a l'Associació Pla de la Calma, gràcies a la Isabel Solà i a la resta de membres de la junta, les dues primeres xerrades-conferències sobre les energies dels arbres. La primera el 17 de juliol, amb vint-i-cinc assistents i l'altra el 30 d'octubre amb molts menys, quatre, donat que les Festes de Tardor  de St. Esteve van prendre el protagonisme davant la convocatòria. Les sessions van ser molt gratificants, tant per les aportacions i comentaris dels assistents com pel clima que es va crear a la sala.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sandra Romeu García