Conferència: Les fades 

"Pot ser hi ha fades al fons del jardí.

No hi ha evidències d'això, però

tampoc pots demostrar que no hi ha cap, 

demanera que , no hauríem de ser agnòstics respete a les fades?"

Richard Dawkins

"Si quieres que tus hijos sean inteligentes, léeles cuentos de hadas.

Si quieres que sean más inteligentes, léeles más cuentos de hadas."

Albert Einstein

"Veniu fades, treieu-me d'aquest món aborrit,

doncs jo volaria amb vosaltres sobre el vent

 i volaria sobre les muntanyes com una flama"

W.B.Yeats

 

El passat 31 d'octubre, amb el taller de fades, l'espiadimonis tanca una etapa de més de 4 anys d'experimentació i desenvolupament per d'ara endavant, anar a trobar nous camins, i noves fites.

Cal que ens mostrem oberts al món de les fades...aquest fet ens allibera...Tenir fe per continuar creient i mantenint l'esperit obert ens fa expandir l'ànima.

 

L'activitat, duta a terme a l'Era de Can Mainou, va incorporar a part de la xerrada, elements de tardor per elaborar petits altarets per crear i visualitzar els nostres somnis. Aquí teniu una mostra de tot el que es pot fer amb il·lusió, ganes i fe. 

Xerrada:Les energies dels arbres a l'Era de Can Mainou

El dia 11 d'octubre es va dur a terme el primer taller vivencial amb component científic: la Núria Espina, participant i promotora d'aquesta darrera edició, va fer una pressa de mostres de la pressió arterial, abans i després de interactuar amb els arbres, i va passar el test de POMS. Val a dir que, en la majoria dels casos, la pressió arterial va disminuir després de fer els exercicis entre els arbres. Desitjo profundament que el Treball de Recerca sobre el Shinrin- Yoku sigui tot un éxit Núria!!

Conferència: les fades

Nova edició del taller a Can Mainou i a l'Ass. Pla de la Calma en el dia màgic del solstici d'estiu. Compartim experiències sentiments i rituals. Parlem de les paitides i dones d'aigua.Es dona la màgia en un dia màgic!!

Curs: Fem ratafia a Can Mainou

Sempre és un plaer compartir coneixements, experiències i vivències. En aquesta ocasió un grup preciós i ben avingut!!

 

Gràcies Bet, Jordi, Dolors i Eduardo per fer crèixer el meu projecte.

Les energies dels arbres a Can Mainou

El passat 24 de maig ens vam estrenar amb aquest taller vivencial, dia bonic, dinàmic i juganer on no van faltar les emocions i la presa de consciència individual.

Exposició fotogràfica: Libèl·lules i Espiadimonis          al Càmping de Fontmartina

Amb motiu del monogràfic previst per al proper dia 30 de maig hem fet servir les instal·lacions del bar de l'equipament per montar l'exposició fotogràfica. Es tracta de setze fotografies realitzades entre el 2009 i el 2013 a Menorca, Montseny i Sant Esteve de Palutordera. Espero que tots els campistes que la visiteu la gaudiu.

 

Conferència:Les energies dels arbres al càmping de Fontmartina

El passat 2 de maig al vespre, vam compartir experiències en relació als arbres, sota l'aixopluc del càmping de Fontmartina. Gràcies a la Marita i a en Jordi, amb una temperatura ideal, uns assistents oberts i entranyables, el desenvolupament de l'activitat va ser fluid i profitós.

Fem Ratafia

Amb l'arribada de la primavera iniciem les tasques del racó -jardí de ratafia a Can Mainou. Està pensat com un espai per conèixer les plantes aromàtiques més representatives  i amb les que, arribat el moment, elaborarem el preuat licor.

 

Primavera / Spring © Sandra Romeu García
Estiu / Summer © Sandra Romeu García
Tardor / Autumn © Sandra Romeu García
Hivern / Winter © SRG
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Sandra Romeu García