Sóc la Sandra Romeu biòloga de formació  i naturalista per vocació (llicenciada en Biologia, especialitat  Biologia Vegetal i Ecologia per la Universitat Autònoma de Barcelona Col·legiada 20127-C).

 

Barcelonina de tota la vida, des de fa una dècada visc al municipi de St. Esteve de Palautordera.

 

Apassionada i enamorada de la natura, he fet formació continuada relacionada amb el medi ambient, en general, i amb les necessitats laborals del moment.

 

La meva experiència professional és extensa i en sectors diferents (medi ambient, sanitat, salud pública, formació ...).

 

 

 

 

Mostrar els beneficis personals i físics que aporta entrar en comunió amb els arbres i el bosc, donar a conèixer les herbes remeieres per elaborar ratafia o la farmaciola casolana, aprofundir en el món de les libèl·lules i el seu paper en els ecosistemes aquàtics, parlar sobre els elementals de la natura i la mitologia lligada al bosc, són algunes de les activitats que he desenvolupat des de l'any 2012 fins a l'actualitat en format de xerrades, seminaris i tallers vivencials.

 

El meu lema és: 

“Només conservarem allò que estimem, només estimarem allò que comprenguem i només comprendrem allò que ens ensenyin”.

 

Mare de dos fills, actualment, em dedico a la meva família i al desenvolupament, constitució i difusió del meu projecte personal ideat des de l'entusiasme, la passió i la vocació: l'espiadimonisnatura

 

About me...

Show the personal and physical benefits that it brings in communion with the trees and the forest, to show herbal remedies to make ratafia or the home-made medicine, to deepen into the world of dragonflies and their role in aquatic ecosystems, Speaking about fairies and mythology linked to the forest, they are some of the activities that I have developed so far in the format of talks, seminars, conferences and workshops.

 

 

     

Versión para imprimirVersión para imprimir | Mapa del sitio
© Sandra Romeu García