L'Espiadimonis

L’espiadimonis és un projecte de caire conservacionista que neix amb motiu de la reinvenció professional d’una biòloga amant de la natura.

 

El propòsit és formar, educar en el respecte i l'observació del medi ambient i la natura. Conservar i “educar en verd”, així com satisfer les necessitats de contacte amb la natura de la població urbana a través de xerrades, cursos i seminaris a l'aula o a l'entorn proper...És el que és coneix com la "tercera dimensió del bosc" (Gordi, 2011).

 

Divulgar els valors tangibles i intangibles que ens ofereix la natura, des de la vessant científica i incorporant la part emocional i espiritual, per tal de difondre la riquesa que la natura ens ofereix. Protegir, cuidar i ensenyar la natura.

 

La fita és fomentar el contacte directe amb la natura, cultivant les emocions i la sensibilitat que aquesta ens desperta, difondre les qualitats intangibles presents en ella i obtenir beneficis físics gràcies a aquesta interacció.

 

"La Terra i tot el que comprèn, és el nostre espai de vida, recer i cura; la sentim com un organisme viu, del qual els humans en formem part. El contacte amb la natura és la base de l’amor per la Terra, una actitud vital per generar i transmetre coneixements que ens ajudin a portar vides sostenibles i amb futur per a les properes generacions”

 

(Freire, 2011).

© Sandra Romeu García
Versión para imprimirVersión para imprimir | Mapa del sitio
© Sandra Romeu García